Job BNUJ501

BNU Job Opportunities

Bayan University announces the need for several lecturers in permanent capacity. BNU calls on those who meet the conditions and regulations of the Ministry of Higher Education in the Kurdistan Region, Iraq. Priority goes for those who are permanent residents of the region (KRI)

Departments and specialties required

1. Computer Science
  2. Law
  3. International Relations
  4. Accounting
  5. Administration Business
  6. English
  7. Architecture
  8. Civil Engineering
  9. Finance and Banking
  10. Arabic
  11. Kurdish

ئاگاداری هەلی کار

پێداویستی بۆ مامۆستایانی هەمیشەیی (میلاک)

زانکۆی بەیان پێویستی بە مامۆستایانی وانەبێژ هەیە لە هەڵگرانی بڕوانامەی باڵا بۆ کارکردن لە بەشە زانستیەکان بۆ دامەزراندان بە شێوازی هەمیشەیی (میلاک)، کە بەپێی مەرجەکانی وەزارەتی خوێندنی باڵای هەرێمی کوردستان لە عێڕاق دبێت. ئەولەویت بۆ دانیشتووانی هەرێمی کوردستانە.

1- بەش و پسپوریەکان

• ئەندازیاری تەلارسازی
  • ئەندازیاری شارستانی
  • زانستەکانی کۆمپیوتەر
  • یاسا
  • پەیوەندیە نێودەوڵەتیەکان
  • ژمێریاری
  • کارگێڕی کار
  • بانک و دارایی
  • زمانی ئینگلیزی
  • زمانی کوردی
  • زمانی عەرەبی

2- مەرجەکانی پێویست

1. پێشکەشکار لە کەرتی گشتی (حکومی) دانەمزرابێت، یان ڕەزامەندی خواستن (اعارة)ی ڕاژەی یان مۆڵەتی بێ موچەی لە شوێنی کارکردنی هەبێت.
  2. بڕوانامەکەی ئەکادیمی بێت و ڕێژەی نمرەی بەکەلۆریۆسی لە 60% کەمتر نەبێت بۆ ئەوانەی هەڵگری بڕوانەمەی ماستەرن و لە دوای بەرواری (24/1/2012) بە دستیان هێناوە.
  3. ئەگەر بڕوانامەکەی لە دەرەوەی هەرێمی کوردستانە ئەوە دەبێت لە ڕێگای وەزارەتی خوێندنی باڵای هەرێمی کوردستان بە شێوەی فەرمی یەکسان کرا بێت.
  4. بڕوانامەی خۆلی وانەوتنەوەی هەبێت تا بەرواری 31/8/2015 لە یەکێک لە زانکۆ یان پەیمانگاکانی باوەڕ پێکراوی بەدەست هێنا بێت، بەڵام دوای ئەم بەروارە دەبێت بڕوانامەی خۆلی وانەوتنەوەی لەناو هەرێم بەدەست هێنابێت.

مەرجی وەرگرتنی نازناوی زانستی لەناو هەرێم:

یەکەم : بڕوانامەی وانەووتنەوەی لە یەکێک لەو زانکۆ یان پەیمانگەیانە بەدەست هێنابێت کە لە لایەن وەزارەتی خوێندنی باڵا و توێژینەوەی زانستی لەناو هەرێمی کوردستان باوەڕپێکراون.

دووەم : بڕوانامەی توانستی زمانی ئینگلیزی ئەکادیمی ئایەلتس ( IETS)ی هەبێت و نمرەی لە (5) پێنج نمرە کەمتر نەبێت، یان بڕوانامەی تۆفڵ (TOEFL-IBT) ی هەبێت و نمرەی لە (56) پەنجا و شەش یان PBT لە( 495) یان PTE) ) کەمتر نەبێت لە (47)، وە هەریەکەیان لەناو هەرێمی کوردستان بەدەست هێنابێت یان لە یەکێک لەم ووڵاتانە: وڵاتە یەکگڕتوەکانی ئەمریکا، بەریتانیا، کەنەدا، ئوستوڕالیا، کە ماوەی دوو ساڵ زیاتر تێپەڕ نەبووبێت لە ڕۆژی دەرچوونی.

بۆ پڕسیارکردن و ناردنی CV لە ڕێگای ئەم پۆستە ئەلێکتڕۆنیە دەبێت:

Jobs at BNU <jobs@bnu.edu.iq>

بۆ زانیاری پتر سەردانی ماڵپەری زانکۆی بەیان بکەن

زانکۆی بەیان، چوواڕێیانی گۆڵان و بەحەرکە، ئاری، هەولێر، هەرێمی کوردستان، عێراق

BNU.EDU.IQ

Bayan University (BNU)

Location: Erbil

Placed On: Sep 2019

Salary: Negotiable

Closes: 21st Aug 2019

Hours: Full Time

BNU Job Ref: BNUJ501

Contract Type: Permanent

View Employer Profile

اعلان من جامعة بيان في اربيل- اقليم كوردستان , العراق

تعلن جامعة بيان عن حاجتها لتدريسيين من حملة الشهادات العليا للعمل في الأقسام العلمية بصفة ملاك ممن تتوفر فيهم شروط وضوابط وزارة التعليم العالي في إقليم كوردستان, العراق. تكون الاولوية في التعيين لأبناء الإقليم.

1. الاقسام العلمية / الاختصاصات
  2. علوم الحاسبات
  3. القانون
  4. العلاقات الدولية
  5. المحاسبة
  6. إدارة الأعمال
  7. اللغة الأنكليزية
  8. الهندسة المعمارية
  9. الهندسة المدنية
  10. المالية والمصرفية
  11. اللغة العربية
  12. اللغة الكردية

1. الشروط المطلوبة:
  2. ان لايكون المتقدم مرتبط بدوام في القطاع العام (الحكومي) حاليا , او ان يحصل على موافقة اعارة خدمات او اجازة بدون راتب من جهة عمله.
  3. أن تكون شهادته العليا اكاديمية وان لايقل معدل البكالوريوس عن 60% للحاصلين على شهادة الماجستير بعد تاريخ 24/1/2012.
  4. أن يكون حاصلا على اللقب العلمي من احدى الجامعات أو المعاهد المعتمدة لغاية 24/1/2012. أما بعد هذا التاريخ فيتوجب الحصول عليه من داخل الإقليم.
  5. أن يكون حاصلا على شهادة طرائق التدريس من احدى الجامعات او المعاهد المعتمدة لغاية 31/8 / 2015. أما بعد هذا التاريخ فيتوجب أن تكون الشهادة من داخل الإقليم.
  6. إذا كانت الشهادة / الشهادات العلمية صادرة من خارج العراق فيتوجب معادلتها من قبل وزارة التعليم العالي / اقليم كوردستان, اضافة الى شهادة الثانوية العامة التي يتوجب معادلتها ايضا من قبل وزارة التربية في الاقليم.

شروط الحصول على اللقب العلمي من داخل الإقليم :

اولا : الحصول على شهادة طرائق التدريس من احدى الجامعات او المعاهد المعتمدة لدى وزارة التعليم العالي والبحث العلمي داخل الإقليم.

ثانيا : الحصول على شهادة كفاءة اللغة الأنكليزية الأكاديمية آيلتس IELTS لا تقل عن 5 درجات, او شهادة توفل TOEFL – IBT لا تقل عن 56 /او PBT لا تقل عن 495 / او PTE لا تقل عن 47 . وان يحصل على ايا منها من داخل الإقليم او إحدى الدول التالية : الولايات المتحدة الأمريكية, المملكة المتحدة, كندا , استراليا. على أن لا تتجاوز مدتها سنتين من تاريخ صدورها.

للاستفسار وارسال السير الذاتية : البريد الالكتروني ( jobs@bnu.edu.iq)

جامعة بيان – اربيل - إقليم كردستان – جمهورية العراق

منطقة آري – شارع دو سايد بحركة القديم , قرب تقاطع شارع كولان